Did you Know? Очищення зерна.

Did you Know? Очищення зерна.

“Наскільки ретельно і як часто зерно з поля проходить очистку при виробництві солодів Weyermann®?”

Високий рівень якості у Weyermann® починається фактичного ще до процесу виробництва солоду (замочування, пророщування та сушіння) – із складним процесом очищення зерна у шість етапів.

По-перше, зерно – ми в основному використовуємо ячмінь, а також пшеницю, спельту та жито – очищається та сортується після збору врожаю на нашому зерно прийомному пункті Weyermann® в Leesau (80 тонн/ год). За потреби ми можемо також акуратно висушити, ідеально охолодити та провітрити зерно.

На другому етапі відбувається інша очистка зерна, коли наша сировина надходить на майданчики у Bamberg та Haßfurt.

По-третє, після прийому в солодовні проводиться чергова чистка зерна. Тільки найбільші та найбагатші екстрактом зерна потрапляють у виробництво.

Для контролю ми завжди робимо аналізи в лабораторії та проводимо функціональні тести  які передбачені нашою сучасною технологією очищення та сортування.

На четвертому етапі зерно тонко очищається ще раз безпосередньо перед процесом замочування.

Солод очищують ще раз після сушіння, карамелізації та обсмажування. Тут ми особливо обережні, коли відокремлюємо ростки.

Щоденний аналіз якості та використання металошукачів дають нам впевненість, що очищення працює бездоганно, а наші клієнти отримують якісний продукт на найвищому рівні.

Останнім і шостим кроком якісний солодовий продукт Weyermann® очищається перед пакуванням та відвантаженням.

Як результат, наші клієнти отримують чисті та найбільші зерна що ідеально підійдуть для вашого виробництва та дадуть найвищу екстрактивність з солодами Weyermann®!